Opdateret version af DFR's bevissystem mandag

Opdatering i bevissystemet

Dansk Førstehjælpsråd lancerer mandag morgen den 8. november klokken 7 en opdateret version af bevissystemet.

En del af opdateringerne er kun synlige for administratorer og supportere, men som instruktør vil du uden tvivl hæfte dig ved, at du nu kan søge blandt dine kursister på både navn og cpr-nummer.  Søgefunktionen er naturligvis begrænset til de kursister, du har undervist og udstedt bevis til.

Kursister, der registreres for første gang i bevissystemet, modtager nu kun én automatisk mail, der både indeholder aktiveringslinket og besked om, at der er oprettet et bevis til dem.
Og er kursistens mail allerede registreret og aktiveret som brugernavn i bevissystemet, er der naturligvis ikke et aktiveringslink i denne mail.

Du vil sandsynligvis også glædes over, at det nu er tydeligt, når du er logget ud af systemet.

En anden opdatering, der har været efterspurgt er, at du nu bliver på den liste, du er inde på og ikke skal starte forfra, når du har været inde på en kursist eller et kursus.

Opdateringerne har stået på en fælles ønskeliste samlet af de forskellige organisationer, der benytter systemet, og er udviklet af Ditmer AS, der har udviklet systemet og også står for den løbende vedligeholdelse.

FSFI minder om, at du i Vidensbankenwww.fsfi.dk kan finde en række informationer om bevissystemet herunder en række små manualer med hjælp til selvhjælp ved forskellige fejlrettelser og spørgsmål.
Siden vil selvfølgelig blive redigeret, når FSFI’s bevissupport har lært de nye funktioner at kende.

Har du som instruktør behov for hjælp, kan du kontakte sek@fsfi.dk eller bevissupport@fsfi.dk

Husk venligst, at det er instruktøren som hjælper kursisten, og FSFI som hjælper instruktøren.