Fristen for at købe billige billeter udløber onsdag

Nordic First Aid 2019 - medlemstilbud på billet.

Husk at købe billet til to dages kongres for førstehjælpsinstruktører inden muligheden for at spare (mange) penge udløber onsdag aften!

Kongressen byder gennem en række oplæg, workshops, udstillere, mv på masser af ny viden og inspiration til førstehjælpsinstruktører. Der er også tid til over kaffen at snakke med andre instruktører - heriblandt også medlemmer af FSFI's bestyrelse.

Nordic First Aid finder sted i København den 1. og 2. marts 2019.

FSFI tilbyder medlemmerne tilskud til billetten, så en ekstra rabat opnås.
Billet gennem FSFI koster 600 kroner plus moms.

Billet skal købes i vores webshop allersenest den 21. november 2018 , hvis du ønsker at benytte dig af det særlige tilbud.

Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig gennem FSFI, skal du til en start IKKE logge på kongressens hjemmeside MEN VENTE til du modtager en mail fra Nordic First Aid om, at du er registreret. 

Herefter logger du ind med mail og tildelt kodeord, som det er beskrevet i mailen (som du modtager fra nordic first aid) og redigerer din registrering.

Læs mere om selve kongressen her!

2018 2

Når du har tilmeldt dig gennem FSFI og modtaget mailen, kan du efterfølgende bestille hotel med konferencerabat eller tilkendegive, om du ønsker at tilkøbe deltagelse i den særlige konferencemiddag fredag aften. Dette gøres via det link du modtager fra kongressen, NÅR vi har tilmeldt dig.

Billetten, du køber gennem FSFI’s webshop, gælder deltagelse i selve kongressen samt kaffe og frokost mv, som serveres i løbet af dagen.   
Skulle du allerede have købt en billet selv udenom FSFI, så kontakt sekretariatet!