Salget går hurtigt nu

Skal dine instruktørkompetencer vedligeholdes inden udgangen af 2018?

FSFI udbyder hvert år en række vedligeholdelseskurser i samarbejde med Nordjyllands Beredskabs Uddannelsescenter, som tilrettelægger og forestår undervisningen.

Salget af pladserne går pludselig hurtigt nu; der er efterspørgsel på samtlige kurser. To af datoerne er fuldtegnede og de er andre er mere end halv fyldt op nu. Hvilket også betyder, at der er tilmeldte kursister nok til at alle kurser gennemføres.

Indtil videre er der i løbet af efteråret 2018 stadig ledige pladser at reservere på fire forskellige datoer rundt i landet. Du reserverer en plads gennem FSFI's webshop.

Da vi ikke tjekker webshoppen døgnet rundt, sker det beklageligvis en sjælden gang imellem, at flere medlemmer reserverer den sidste plads på et bestemt kursus. I de tilfælde vil det naturligvis være det medlem, der har været først forbi webshoppen, som får pladsen.

Når du har modtaget en kvittering på dit køb, og pengene er trukket på dit kort, er pladsen din. Omkring en måned før selve kurset, som du er tilmeldt, modtager du en deltagermail med praktiske informationer og deltagerliste.

Er du i tvivl om, hvornår dine kompetencer udløber, kan du se det ved at logge på din profil. 

Alle, der har været på vedligeholdelseskursus, bedes uploade beviset herfor på profilen. Dette uanset om kurset er afholdt i regi af FSFI eller andre organisationer under DFR.