NORDIC FIRST AID 2019 med medlemsrabat

Nordic First Aid, den fællesnordiske kongres for førstehjælpsinstruktører, der blev til i foråret 2018 på initiativ af Dansk Førstehjælpsråd, får en gentagelse i 2019.  Se kongressens hjemmeside her.

Kongressen tiltrækker en række forskellige primært nordiske aktører på førstehjælps-området, og der vil både være en række oplæg, workshops og udstillere af udstyr. Samtidig er kongressen en god ramme for at møde kolleger.  

Denne gang afvikles kongressen over en fredag og en lørdag. Stedet er det samme som sidst; Tivoli Hotel and Congress Centre i København.

Du kan igen tilmelde dig med en særlig FSFI-rabat.
Du benytter muligheden i FSFI's webshop, (kræver login) hvor du kan købe en billet til begge dage for 600 kroner plus moms. Herved sparer du 50 Euro i forhold til den ellers billigst mulige pris via kongressens egen hjemmeside. 

FSFI's tilbud gælder frem til og med den 21. november 2018.
Herefter kan køb af billet udelukkende ske gennem https://nordicfirstaid.org og til den pris, der er gældende på det pågældende tidspunkt. (Bemærk at prisen stiger henover vinteren!)

HVIS du vil benytte FSFI-tilbudet, skal du således ikke selv registrere dig på kongressens hjemmeside. Du vil i stedet modtage en mail fra dem, om hvordan du redigerer videre i den registrering du opretter.

FSFI's tilbud gælder deltagelse i selve kongressen fredag og lørdag.
Overnatning mm arrangerer deltagerne selv.