Tilføj en medinstruktør eller tjek om en instruktør har adgang til at udstede beviser

Sådan inviterer du medinstruktører eller tjekker en anden instruktørs rettigheder i bevissystemet

I Dansk Førstehjælpsråds bevissystem kan en instruktør ”invitere” andre instruktører til at undervise på et kursus.

Instruktøren, der har oprettet kurset, kan på den måde selv være en af flere instruktører på kurset. Eller den oprettende instruktør kan overlade kurset til en anden instruktør, som herefter udsteder beviserne efter endt undervisning. Det er kun muligt at invitere instruktører i samme organisation.

Funktionen kan også benyttes, hvis du inden et samarbejde med en anden instruktør ønsker at undersøge, om vedkommende har adgang til at udstede førstehjælpsbeviser.

For en del medlemmer vil dette ikke være nogen nyhed, men FSFI oplever, at flere instruktører er i tvivl om, hvordan funktioner i bevissystemet benyttes, eller at medlemmer ikke har vidst, at en ny samarbejdspartner ikke havde adgang til at udstede beviser i regi af FSFI.

FSFI anbefaler, at du sikrer dig, at en ny samarbejdspartner har adgang til at udstede beviser. Se hvordan!

 

Instruktoervalgsfelt Paa Bevissystem

 

Værd at vide:

  • En instruktør kan oprette et kursus og invitere en anden instruktør (eller flere) fra samme organisation til at være medunderviser.

  • En instruktør kan oprette et kursus, invitere en anden instruktør til at overtage kurset og herefter fjerne sit eget navn.

  • Den, der OPRETTER selve kurset, faktureres uanset om vedkommende er underviser på kurset eller ej.

  • Den eller de, der står som undervisere (og dermed udsteder af beviserne), er de instruktører, der efterfølgende kan se kurserne, vejlede kursisterne om beviserne og foretage eventuelle rettelser.

  • Hvis en instruktør indtaster kurset, men ikke selv står som underviser på kurset og dermed heller ikke er udsteder af beviserne, kan vedkommende ikke se beviserne og kurset efterfølgende.

  • Der kan ikke umiddelbart skiftes eller indsættes instruktør, når beviserne er udstedt.
  • Undervises der efter Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplaner, skal der udstedes beviser til de gennemførende kursister.

  • Beviserne skal udstedes af den eller de instruktører, som har forestået undervisningen. Udstedelsen skal helst ske i umiddelbar forlængelse af kurset.

Sådan undersøger du om en instruktør kan udstede beviser i FSFI-regi

Sådan kan du tilføje en instruktør eller overlade kurset til en anden.

 Se listen med endnu flere beskrivelser af funktioner og support-emner!


Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte sekretariatet på sek@fsfi.dk eller bevissupport@fsfi.dk