Problem med mailafsendelse er løst

Problem med bevissystemet er løst

De automatiske mails, der sendes til kursister og ved ønske om nulstilling af adgangskode, afsendes atter fra bevissystemet.   

Dansk Førstehjælpsråds bevissystem har siden torsdag og henover weekenden været ramt af, at alle systemets automatiske mails ikke blev afsendt.

FSFI har været i kontakt med DFR, der af udvikleren af systemet er blevet oplyst, at automatikken virker igen, og at de mange mails, som har ligget i kø, nu er afsendt fra bevissystemet.

Hvis dine kursister henvender sig vedrørende manglende mails til aktivering eller problemer med at nulstille kodeordet, skal du til en start undersøge, om de har tjekket mailboksen igen her efter klokken 14 i dag mandag.

Lidt nyttig info om links, nye kodeord og mails

Du kan som den instruktør, der har oprettet et bevis, til enhver tid gensende kursistens aktiveringsmail, hvis kursisten endnu ikke har aktiveret sin profil i bevissystemet. 

Når du åbner det aktuelle kursus, hvor kursisten ønsker gensendelse eller anden hjælp, kan du under den fane, der hedder kursister (fanen længst til højre) ved enkelt kursist se en cirkel med en tre prikker i. 

Gensend Link

 

Her findes muligheden for at gensende aktiveringslinket til den enkelte kursist. Hvis linjen, der rummer denne mulighed, fremstår med svag skrift, er det ikke muligt at gensende linket. I stedet vil en informationstekst fortælle, at kursisten allerede har aktiveret profilen og kan bede bevissystemet om et nyt kodeord. 

Læs også mere her i vores vidensbank