Hjælp til selvhjælp.

Hjælp til at finde beviset igen!

Sekretariatet får for tiden rigtig mange henvendelser vedrørende beviser, der angiveligt er forsvundet i cyberspace, mailbunken eller spamfiltret. Derfor gentager vi lige anvisningen til, hvorledes kursisterne selv kan få hjælp til logge ind i bevissystemet.

Det sker, at mailen med bevis-linket til kursisten ikke når frem - også selv om instruktøren har sikret sig, at kursistens mailadresse er korrekt og KUN tilhører kursisten. Mailen skal typisk igennem mange servere og ind imellem stoppes den i et spamfilter.

Men det sker også, at kursisten har overset den, fejlagtig smidt den ud eller at kursistens spam-bakke er blevet tømt. 

Uanset årsagen er der er en let måde, hvorpå kursisten selv kan finde vej ind til sine oplysninger i DFR's bevissystemm ved at benytte "glemt kodeord".

Her finder du en beskrivelse af hvad kursisten selv kan gøre. PDF'en her kan downloades og printes eller sendes til dine kursister 

Du bør til gengæld ikke selv sende beviser som vedhæftet fil, med mindre du har sikker mail eller lignende mulighed for at kryptere. 

ER der derimod en fejl i indtasting af mailadressen eller en fejl i navnet, der skal rettes kan kursisten have fat i instruktøren. Hvis instruktøren har behov for hjælp til dette, er bevissupport@fsfi.dk den bedste adresse at kontakte.