Hjertestarterdag den 16. oktober

Overvejer du at stå for et offentligt arrangement eller tage initiativ til en aktivitet på hjertestarterdagen den 16. oktober? 

På Hjertestarterdagen sidste år besøgte omkring 12.000 personer en af de mere end 60 forskellige aktiviteter rundt omkring i landet. Dansk Råd for Genoplivning vil sammen Trygfonden gerne slå denne rekord i år.

Måske er du og dine kolleger interesserede i at være med:

Hvis du mangler inspiration kan du finde en række oplysninger nedenfor:

DRG's hjemmeside finder du både faktaark og inspiration.
Også info om hvad du gør, hvis du ønsker hjælp fra DRG til at søge tilladelse til at benytte en DSB-station til din begivenhed. Bemærk at deadline for dette er den 14. juni.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Hjertetarterdagen i Danmark via DRG's hjemmeside.

Læse også mere om den europæiske Restart a Heart Day

Kontakt også FSFI

FSFI hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du deltager i dagen.
Og har du planer om at lave noget særligt materiale til brug på hjertestarterdagen; eksempelvis foldere, bannere, beklædning etc, er det muligt at søge økonomisk tilskud. I den forbindelse er det nødvendigt med en beskrivelse af det, du ønsker at lave. Antal, pris og ansvendelse. Ansøgningen skal sendes INDEN, du producerer materialet og det er et krav at FSFI's logo optræder på materialet - gerne sammen med dit eget firmalogo.  Kontakt sekretariatet sek@fsfi.dk - også med henblik på at få tilsendt logo. 

Vi fortæller naturligvis også gerne om dit arrangement på f.eks. vores facebookside eller her på hjemmesiden. 

Sådan kan det f.eks se ud på Hjertestarterdagen:
(foto: Jacob Grumsen)

Jacob Grumsen