Husk Hjertestarterdagen på søndag den 16.10.!

Hjertestarterdagen nærmer sig!

Mange steder i landet bydes på virkelig mange, flotte og indbydende arrangementer – her er et lille udpluk:

  • Odense Universitetshospital inviterer til et imponerende program, hvor danskere, der har reddet liv fortæller om deres oplevelser sammen med den person, som har overlevet et hjertestop.
  • Til FC Fredericia 1. divisions hjemmekamp kan man få et minikursus i hjertelungeredning
  • Hospitalsenheden i Horsens tilbyder to hjertesygeplejersker og en hjertelæge kyndig information og vejledning om genoplivning.
  • En 5-årig pige fik i sommer hjertestop i Faarup Sommerland, der på søndag er bemandet med sygeplejersker som viser, hvad man skal gøre, hvis en person får hjertestop.
  • I Københavnsområdet kan man prøve at redde liv i en ambulance til “Hverdagens Helte,” på Kultorvet, dyste i at redde liv i Kildeskovshallen eller se, hvordan børn kan redde liv til "Børn Redder Liv" på Rådhuspladsen i København.
  • Og så er der flotte aktiviteter på en lang række togstationer, færgeoverfarter og lufthavne i hele landet.

Du kan læse mere her: http://www.hjertestarterdagen.dk/

Deltager du?
I FSFI's sekretariat hører vi meget gerne fra medlemmer, der har oplevelser på dagen. Enten med at afholde et arrangement eller som tilskuere/deltagere med måske familie og venner. Send os gerne et par billeder og/eller en lille beretning!

Og brug også #Hjertestarterdagen
Sociale medier, som Twitter, Facebook og Instagram, er gode til at skabe synlighed om Hjertestarterdagen.  Brug de sociale medier både op til og på Hjertestarterdagen. Og husk at bruge #Hjertestarterdagen og like eller dele de opslag, som du selv måtte støde på, så rigtig mange danskere får viden om, at de kan redde liv. Nedenfor sender jeg tekstforslag til de sociale medier og vedhæftet er to billeder, som du kan bruge.  

Hjertestarterdagen 1