Instruktøren skal hjælpe kursisten med spørgsmål om beviser

Instruktøren bistår kursisten med bevis-hjælp!

For tiden får FSFI's sekretariat hver dag adskillige henvendelser fra kursister, som ikke kan huske, hvor deres bevis er eller hvor og hvordan det er udstedt. De ved ikke hvordan de finder det igen og i mange tilfælde ved de heller ikke hvem, der egentlig underviste dem i førstehjælp og hvordan de kommer i kontakt med instruktøren.

Vi hører også fra en del kursister, som opdager i sidste øjeblik inden køreprøve eller jobansøgning, at beviset er udstedt med forkert data.

Også DFR får en hel del lignende henvendelser.

Derfor beder vi om instruktørernes hjælp til at sikre at beviserne er korrekte samt styrke kursisternes hukommelse og omhyggelighed.

Det er instruktøren, der bistår kursisten med bevis-relaterede spørgsmål

Det er vigtigt, at instruktørerne udsteder beviserne i forbindelse med kursets afslutning og samtidig oplyser kursisterne om, at de skal tjekke beviset med det samme - ikke blot om mailen med linket til bevissystemet er kommet, men kursisten skal også logge på for at se, om beviset er korrekt.

Bed jeres kursister behandle det nyudstedte bevis som var det en flybillet eller lignende.

Fortæl at mailadressen skal indtastes korrekt, og at cpr-nummeret skal tjekkes to gange.
I hvert fald, hvis beviset på nogen måde skal tænkes at indgå i en formel sammenhæng.

Kursisterne skal oplyses om, hvordan beviset udstedes; altså at det ikke sendes, men oprettes i Dansk Førstehjælpsråds system, hvor kursisten selv skal logge på for at se det.

De skal også vide, hvordan de kan træffe instruktøren bagefter, hvis der er et problem. Og at det er instruktøren, der bistår med at rette eventuelle fejl. Instruktøren kan selv rette en række fejl i op til 14 dage efter kursets sidste dag.
Find hjælp her.

Skulle det vise sig, at en instruktør har brug for hjælp til at rette eller efterudstede et bevis, er det instruktøren der retter henvendelse til FSFI.

Har du en god idé vedr. info til kursisterne

Nogle instruktører sender en ekstra mail fra deres egen adresse til alle kursister om, at nu er beviset udstedt i bevissystemet. På den måde har kursisten efterfølgende instruktørens mail.

Andre uddeler et visitkort med kontaktinfo. Nogle sender dette ark med, som du er velkommen til at downloade, printe, dele eller videresende.

Har du en god idé til, hvordan kursisterne både husker at kontrollere bevisets korrekthed og hvordan de om nødvendigt kan få kontakt med dig bagefter, hører FSFI meget gerne fra dig!

På forhånd tak for hjælpen!