Få hjælp og inspiration i forbindelse med Hjertestarterdagen

Hjertestarterdag lørdag den 16. oktober 2021

I Danmark er det Dansk Råd for Genoplivning og TrygFonden, der står bag Hjertestarterdagen. 

På Dansk Råd for Genoplivnings hjemmeside finder du en masse inspiration under sektionen Hjertestarterdagen.

Her er mulighed for at modtage gratis aktørpakker, finde pressemateriale og idekatalog, man kan registrere arrangementer på en fælles liste og tilmelde sig nyhedsbrevet om hjertestarterdagen.

Du kan også få hjælp til at finde et sted at afholde dit arrangement. 
Om dette skriver DRG følgende:

"Forbered dit arrangement - det kan være stort eller småt

Vi opfordrer alle, der har lyst til at lære danskerne at træde til med genoplivning, at deltage i årets Hjertestarterdag. De fleste arrangementer bliver afholdt på togstationer, gågader eller i indkøbscentre og består af to eller tre instruktører, et par genoplivningsdukker og højt humør. Mere skal der ikke til at vække danskernes interesse og starte en god snak om at træde til ved hjertestop.

Der afholdes også store arrangementer på fx. Hovedbanegården og sygehuse, hvor der er flere kræfter bag. Alle arrangementer uanset størrelse er meget værdsat.

Sekretariatet hjælper gerne med at finde en lokation til dit arrangement og indhente de nødvendige tilladelser. Hvis du ønsker at stå på en DSB-togstation eller færgeoverfart, bedes du sende en mail til hjertestarterdagen@genoplivning.dk inden den 15. august 2021."


Giv også gerne FSFI besked

FSFI hører også rigtig gerne fra dig, hvis du har et arrangement i støbeskeen.
Har du ideer til informations-materialer, du vil lave i forbindelse med dagen, er der mulighed for at søge foreningen om et økonomisk bidrag.