Årets femte nyhedsbrev blev udsendt mandag

Fik du den nyhedsmail, vi udsendte i går, mandag den 15. marts?

FSFI udsender hver måned et eller to nyhedsbreve til alle medlemmer af foreningen. Mailsene indeholder først og fremmest informationer, som vi skønner er nødvendige eller af stor betydning for medlemmernes virke som instruktør. Altså informationer om Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer og uddannelsesplaner, vejledninger i brug af bevissystemet samt nødvendige administrative oplysninger. 

Vi deler naturligvis også informationer og invitationer, der relaterer til medlemskabet af foreningen eller til instruktørernes faglige opkvalificering.

Det er derfor væsenligt, at du som medlem af foreningen orienterer dig i de nyhedsbreve, vi sender ud. 

Nyhedsbrevene sendes via mailchimp. Vi kan desværre risikere, at dit mailsystem sorterer mailen fra som værende spam.
Måske opdager du den ikke engang. Blandt andet vil mange, der benytter gmail opleve at mails sendt via mailchimp lander i en særlig boks ved navn "promoveringer". 

Nyhedsbrevet sendes til medlemmets personlige mailadresse, altså den mailadresse, der også fungerer som dit brugernavn til at logge på FSFI.
Hvis du skifter mailadresse - og dermed brugernavn - vil du samtidig også modtage nyhedsbrevet på den indskiftede mailadresse.

Udover vores nyhedsbreve, publicerer vi en hel del ny information, som en nyhed på hjemmesidens forside. 

Du kan også følge FSFIs facebook-side. Her deler vi hurtigst muligt en kort version af vigtige informationer fra DFR og andre samarbejdspartnere, oplysninger om arbejdet og arrangementer i FSFI og indimellem også gode historier om førstehjælp.

hvis du er i tvivl om noget med hensyn til nyhedsbreve eller vigtige informationer fra FSFI, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på sek@fsfi.dk 

Du kan se alle de "gamle" nyhedsbreve i dette arkiv.