Fakturering af beviser fra maj

FSFI har i dag udsendt fakturaer for de førstehjælpsbeviser, der  i løbet af maj måned er udstedt i DFR's bevissystem. 

Vi laver en samlet men specificeret faktura.
Den sendes altid til den mailadresse, du har registreret som dit brugernavn hos FSFI. Og eventuelt cc til det firma/arbejdsplads, der ifølge din profil skal stå øverst på regningen.

Næsten 250 betalinger er trukket helt automatisk på de tilmeldte betalingskort, hvorefter instruktøren har modtaget en specificeret faktura pr mail. Fakturaen kan også ses i det faktura-arkiv, du har adgang til på din medlemsprofil her på www.fsfi.dk .
Denne løsning er smart af flere grunde:
det rigtige beløb betales og til tiden, fakturaen bogføres helt automatisk, og hverken du eller vi skal foretage os yderligere. 

Hvis det betalingskort, du har registreret på din profil, er udløbet, eller der ikke er dækning på det, modtager du en mail med en åben faktura, som du kan betale via profilen eller med en bankoverførsel.

Bemærk at tilmelding til fast betaling med kort, er en 2-trins manøvre:
kortet skal først registreres, og bagefter skal det tilmeldes den funktion vi må bruge det til; henholdsvis bevisfaktureringer og/eller kontingentfaktureringer. 

Vi kan kun trække penge automatisk for netop dét, du har givet os lov til, udelukkende for kommende fakturaer. (Hvis der ligger udstedte fakturaer, når du tilmelder dit kort, skal disse betales manuelt.

Og har det på et tidspunkt været nødvendigt at sende en "påmindelse nummer 2" til dig,  er denne pålagt et gebyr, der bevirker at den kun kan betales ved bankoverførsel.

Du kan læse svar på en række ofte stillede spørgsmål om fakturering og betaling i denne lidt ældre nyhed.

Næste planlagte faktureringer:

Grundet sommerferien fakturerer vi ikke i løbet af juli. Det betyder, at du i august modtager en samlet regning for beviser udstedt i juni og juli. Med forbehold for uforudsete hændelser fakturerer vi :

  • Fredag den 19. august (for juni og juli)
  • Torsdag den 15. september (for august)