Fakturering af beviser

Vi har nu faktureret de beviser, der er udstedt i regi af FSFI i løbet af 2021's første tre måneder.

Dette gælder både beviser for de kurser, det trods alt har været muligt at afholde i perioden; f.eks på Bornholm, Færøerne og i Grønland, og det gælder selvfølgelig også for de udstedelser, som relaterer til kurser afholdt sidste år og hvor FSFI's bevissupport har været behjælpelig med rettelser og efterudstedelser.

Du kan på din profil hos FSFI finde kopier af fakturaerne. De ligger i arkivet.
Og du kan se, om der er ubetalte regninger. Disse betaler du ved at trykke på det aktive link på din profil, hvorved du betaler direkte på siden med et betalingskort.

Hvis dit betalingskort har været korrekt tilmeldt den faste betalingsordning, har du allerede modtaget en mail med besked om, at vi har trukket beløbet. Fakturaen kan også findes i arkivet.

Det er en stort hjælp for FSFI's bogholderi, hvis du har mulighed for at foretage dine betalinger til os med betalingskort. 

Ean

Instruktører, der har tilknyttet en arbejdsplads med EAN-nummer til deres betalingsindstillinger, modtager ikke besked, men hører dog fra os, hvis der er problemer med betalingen.

Næste fakturering

Vi fakturerer næste gang for beviser udstedt i løbet af april måned.
Denne fakturering er planlagt til den 18. eller 19. maj.

De beviser, du har udstedt som FSFI-instruktør, faktureres samlet. Så har du inden næste fakturering behov for at ændre dine betalingsindstillinger i din FSFI-profil, skal dette ske inden den 18. maj.

Hvis du har spørgsmål til faktureringsprocessen, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.