Transmission af GF21

FSFI går til filmen

På sidste års generalforsamling var en del af dagsordenen dedikeret til drøftelse af et medlemsforslag om muligheden for at deltage og stemme hjemmefra ved hjælp af online løsninger.

Selvom forslaget ikke blev stemt igennem af forsamlingen, blev bestyrelsen opfordret til at arbejde med løsninger, der kunne være med til at gøre foreningen mere tilgængelig for de, der ikke har mulighed for at deltage i fysiske arrangementer.

Opfordringen har bestyrelsen arbejdet videre med. Det første skridt er, at FSFI har truffet aftale med fagfolk om, at generalforsamlingen 2021 kan transmitteres direkte til de medlemmer, der ønsker det. 

Samtidig er bestyrelsen gået i gang med at undersøge muligheder og betingelser for en fremtidig løsning, hvor det eksempelvis er muligt at stemme for de, der ikke er til stede lokalet. Her er sikkerhed, overskuelighed og pris naturligvis med i overvejselserne.

GF 21 online

Det vil være muligt at følge med i den del af dagen, der angår selve den formelle dagsorden, som er programsat til at starte 11.45.

  • Transmissionen starter klokken 11.45
  • Mellem klokken 13 og 14 er generalforsamlingen afbrudt af frokost.
  • Det er kun muligt for de tilstedeværende at afgive stemme.
  • Det faglige oplæg er ikke en del af transmissionen.

Produktion

For produktionen og teknikken står Værftet Productions, der deltager med tre personer. Efterfølgende vil Værftet redigere en kort film, der gengiver dagens stemning, og vil kunne ses af medlemmerne ved login på hjemmesiden.

Hvis du vil følge med online

Skriv til sek@fsfi.dk og bed om et link til transmissionen af årets generalforsamling. 
Linket er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke deles med andre.
Deadline for at bede om linket er inden middag fredag den 1. oktober.

Deadline for IRL-tilmelding

Husk at du også stadig kan nå at tilmelde dig som deltager i hele dagen på Comwell i Sorø. Deadline for denne tilmelding er 17. september. 
Send en mail til sek@fsfi.dk