Beviser udstedt i marts og april er faktureret

Førstehjælpsbeviser udstedt i perioden 1. marts til og med 30. april er faktureret i denne uge.

Er du tilmeldt FSFI's abonnementsordning med et gyldigt betalingskort, har du i din mailboks (tjek spam!) modtaget en kvittering.

Ellers har du modtaget en regning. Den betales ved at logge på din profil på hjemmesiden. Her kan du se, hvilke ubetalte regninger der eventuelt ligger.
(Bemærk: betalinger via bankoverførsel registreres ikke med det samme. Vi foretrækker, at du betaler med betalingskort).

Mails med vedhæftede fakturaer er sendt fra FSFI mailrobot web@fsfi.dk 

Datering

Bemærk at specifikationerne af de enkelte kurser på regningen fremgår med omvendt datering; måneden står således først: 3/12/2019 er således den 12. marts. Du kan på fakturaen fra FSFI både se, hvornår kurset er afholdt og hvornår beviset er udstedt. Desuden kan du se, hvilken kunde du har afholdt kurset for.

Samlet regning

FSFI laver en samlet regning til hver enkelt instruktør for en eller to måneder. Herefter kan instruktøren fakturere videre til kunden/kunderne.

Er du som instruktør fast tilknytet en bestemt arbejdsplads eller har du din egen virksomhed, kan du på din instruktør-profil på FSFI's hjemmeside indskrive firmanavn, CBR-nummer samt redigere at regningen skal sendes cc til denne firmaadresse.
Det er også her du kan indtaset, hvis regningerne fra FSFI skal betales over EAN.

Manglende betaling?

Ved fortsat manglende betaling af regninger for beviser sendes en rykker der er pålagt et gebyr. Samtidig lukkes adgangen til DFR's bevissystem. Genåbning af adgangen forudsætter at både selve regningen samt det pålagte gebyr er betalt. Gebyret kan kun betales ved bankoverførsel. Herefter kan det være en fordel for ekspeditionstiden, at instruktøren med en mail til sek@fsfi.dk gør sekretrariatet opmærksom på, at der er betalt.

Næste fakturering af beviser sker 17. juni
Den 17. juni fakturerer vi de beviser, du har udstedt i maj måned.
Husk at rette dine betalingsoplysninger INDEN denne dato. Abonnementsordningen medtager først de fakturaer, der er udstedt EFTER at betalingskortet er registreret og tilmeldt betaling af beviser.

Spørgsmål vedrørende fakturering rettes til sek@fsfi.dk