Fakturering af elektroniske beviser udstedt i marts og april

Sekretariatet modtager mange henvendelser fra medlemmer, der ikke kan forstå, hvor regningen for beviser, der er udstedt i april og maj, bliver af.

Vi værdsætter jeres ønske om at have styr på sagerne og kan oplyse, at vi endnu ikke har modtaget en opgørelse fra DFR. Angiveligt modtager vi opgørelsen i juli; om vi herefter når at efterbearbejde oplysningerne og fakturere videre inden sommerferien, må tiden vise. Ellers dukker fakturaerne fra april først op hos medlemmerne til august.

Nogle medlemmer har i dag modtaget en ekstra fakturering for beviser udstedt i marts.
Disse fakturaer udsendes på baggrund af ekstra opgørelser, vi løbende modtager fra DFR.
Der kommer naturligvis ekstra regninger til, hvis instruktører har udstedt flere beviser eller oprettet flere kurser i måneder, der allerede var optalt og faktureret. 

Som nævnt i flere nyhedsbreve er FSFI i færd med at finde ud af, hvordan vi kan udvikle og organisere en optællings- og faktureringsprocedure, der gør livet lidt lettere for både medlemmerne og sekretariatet. Der er en række forhold, vi skal tage hensyn til og indtænke - også af den slags, vi ikke selv har magt over - derfor tager det tid.

Opfordring: 
En del medlemmer overser deres fakturaer; blandt andet fordi mailen er havnet under "uønsket post". Hermed en opfordring til både at sikre, at dine kontaktoplysninger på FSFI's hjemmeside altid er opdaterede, og til at holde øje med både spam og indbakke.

Er du i tvivl om forhold vedrørende fakturering af beviser, kan du med fordel læse 'FSFI's procedure for fakturering af elektroniske beviser' samt svarene på nogle af de spørgsmål, vi har fået mange af i de forgangne måneder!
Dem finder du under Spørgsmål og Svar, som også lister svarene på en række andre hyppigt stillede spørgsmål vedrørende udstedelse af beviser.

Har du spørgsmål til din faktura kan du kontakte sekretariat på sek@fsfi.dk