Fakturaer udsendt mandag den 17. januar

Fakturering af beviser

FSFI har i går mandag den 17. januar udsendt fakturaer for beviser udstedt i november og december. Enkelte fakturaer er udsendt i dag.

Du har modtaget en samlet faktura for de beviser, du har udstedt i perioden 1.11.2021 - 31.-12.2021; således også eventuelle rettelser af beviser i gamle kurser, hvis rettelsen er foretaget i den nænvte periode.

Hvis dit betalingskort er registreret korrekt og i øvrigt gyldigt samt med dækning for beløbet, er beløbet automatisk trukket på kortet.

Hvis du ikke har tilmeldt et kort - eller der er fejl på kortet - kan du se at fakturaen ligger klar til betaling på din profil på www.fsfi.dk 
Her kan du også betalt med kort men som engangsbetaling.

Fakturaen sendes pr. mail til dig og eventuelt cc til den alternative betaler, du har tastet ind på din profil på FSFI's system. Det vil dog i sidste ende altid være dit ansvar, at regningen for dine beviser betales.

På profilen kan du i feltet "betalingsstatus" trykke på det lille øje og herved se et arkiv med alle gamle fakturaer.

Er du via din arbejdsgiver korrekt tilmeldt betaling via EAN-systemet, hører du udelukkende fra os, hvis der er bøvl med betalingen.

Hvis du har spørgsmål, så sendt en mail til sek@fsfi.dk 

Du kan også finde svar på en række spørgsmål om falturering af beviser i denne lidt ældre nyhed.

Kommende faktureringer for førstehjælpsbeviser

Her kan du se de næste faktureringer, vi har planlagt.
FSFI's fremsendelse af faktura tager udgangspunkt i de oplysninger, du har indtastet på www.fsfi.dk på faktureringstidspunktet.

  • 15. marts 2022 - for januar og februars beviser
  • 20. april 2022 - for marts' beviser
  • 17. maj 2022 - for aprils beviser

Med forbehold for uforudsete ændringer.