Beviser udstedt i oktober er faktureret

Torsdag den 15. november har FSFI faktureret de førstehjælpsbeviser, der er udstedt i løbet af oktober 2018. 

Nederst kan du læse lidt om kommende faktureringer.

Hvis du har udstedt beviser i løbet af oktober, har du i din mailboks modtaget en mail med enten en vedhæftet kvittering eller en regning; alt efter om du er tilmeldt abonnementsordningen eller ej.
Mailen er fra FSFI mailrobot web@fsfi.dk - tjek evt. spam!

FSFI foretrækker, at du betaler regningen med betalingskort; enten ved at tilmelde dig abonnementsordningen eller betale den enkelte regning med et tryk på betalingslinket og brug af et betalingskort. Det sparer os for en del bogføringsarbejde og bevirker, at din betaling kan ses med det samme.

Er du tilmeldt abonnementsordningen sparer du - og vi - desuden det store arbejde med at sende rykkere og holde styr på, at de betales.

Har du mod forventning modtaget en reging, selv om du mener at have tilmeldt dig abonnementsordningen, er dette højst sandsynligt fordi, du ikke har markeret, at vi må trække ydelsen "beviser" fra det registrerede kort.
(Tryk på de små blyanter, når du vil redigere. Husk at trykke på GEM!) 

Forstoerrelse Li

EAN:

Er du EAN-betaler har din arbejdsplads modtaget en EAN-faktura. Kun i det tilfælde, der er problemer med betalingen, hører du fra FSFI.

 Kommende faktureringer

Kontingent for 2019 faktureres mandag den 26.11. og bedes indbetalt senest den 3. december. Er du tilmeldt abonnementsordningen hæves pengene på dit kort overensstemmelse med betalingsfristen den 3.12.
Læs mere i seneste nyhedsbrev, der udsendtes onsdag den 14.11.

Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab næste år, er det en meget stor hjælp, at du informerer herom, INDEN vi fakturerer for kontingent.

Beviser udstedt i DFR's bevissystem i løbet af november og december måned, fakturerer vi på grund af juleferien og kontingenttravlhed samlet midt i januar 2019.