Du kan deltage i næste instruktør-netværksmøde d. 17.3. i Holstebro

Det nyetablerede Erhvervsnetværk for Førstehjælpsinstruktører vokser for hvert møde.

I skrivende stund er 11 instruktører tilknyttet netværket, der mødes hver anden måned. Alle er medlemmer af FSFI, men instruktører fra andre organisationer er også meget velkomne.

Stemningen er afslappet og tonen uformel på møderne, som afholdes forskellige steder i det nord- og midtjyske. Selvom der er tid til at vende opståede spørgsmål og nye erfaringer, er der som regel også et aftalt tema for hvert møde.

I slutningen af januar var temaet ”Grej”, da syv instruktører mødtes i Skive.  Alle havde medbragt forskelligt udstyr og fik drøftet kvalitet og pris samt erfaringer med at benytte udstyret i undervisningen. Desuden blev det besluttet at oprette en slags ”grejbank” med mulighed for at låne af hinanden i netværkets lukkede facebook-gruppe.

Erhvervsnetværk2

Næste møde er i Holstebro den 17. marts mellem 19.00 og 22.00.
Temaet er den nye uddannelsesstruktur, og bl.a. vil man i netværket udveksle erfaringer med de nye uddannelsesplaner og se på, hvordan kombinationer af kurser kan målrettes forskellige målgrupper. Og måske bliver der også tid til at se lidt på bevissystemet?

Ønsker du at være med, kan du kontakte en af de to kontaktpersoner.  Læs mere her.

Hvis du kender til lignende initiativer, som du gerne vil oplyse FSFI’s medlemmer om, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet på sek@fsfi.dk