Over 250 er nu tilmeldt abonnementsordningen.

FSFI har nu faktureret, de beviser, der er udstedt i perioden fra og med 1. februar til og med 28. februar.

Er du ikke tilmeldt med betalingskort eller et EAN-nummer, har du i dag modtaget en mail med en vedhæftet regning. Denne kan betales på din profil hos FSFI eller ved, at du trykker på det betalingslink, der var i mailen. 
Når den er betalt, er den ikke aktiv mere.

Både du og den arbejsgiver eller den firma-mail, du eventuelt har tilmeldt som betaler af dine FSFI-regninger, modtager mailen. 

Dette gør vi blandt andet fordi medlemskabet er personligt; stopper du med at være tilknyttet den pågældende arbejdsplads, eller betaler arbejdspladsen ikke, er regningen stadig tilknyttet dit medlemskab hos FSFI. Desuden vil mange medlemmer vil gerne følge med i, hvilke beviser der faktureres for.

Datering:
Vi får en del spørgsmål vedrørende dateringen af kurser på fakturaerne:
De beviser, du faktureres for fremgår med følgende datering: måned/dag/årstal.

Du vil både kunne se af fakturaen, hvornår kurset er afholdt, og hvornår du har udstedt beviserne. Når vi eksempelvis fakturerer for beviser udstedt i februar, er det således de beviser, du har oprettet i den pågældende periode uanset, om kurset var i en tidligere måned.

Gør som 250 andre medlemmer
Er du som ca. 250 andre medlemmer tilmeldt FSFI's abonnementsordning - og har du markeret at vi kan trække penge for elektroniske beviser på dit betalingskort - har du modtaget en mail med en kvittering. 

Vi trækker i øvrigt først beløbet på dit kort på den dag, der er betalingsfrist for de, der ikke er tilmeldt ordningen.

Med de mange tilmeldte er vi i gang med at nedbringe mængden af rykkere. Det er desuden meget tidsbesparende for sekretariatet og bogholderen, når regningerne betales automatisk.

EAN- betaling:
Har du indtastet på din FSFI-profil, at din arbejdsgiver betaler med EAN-nummer, sørger vi for at fakturere din arbejdsgiver, og du hører kun fra os, hvis der er problemer med betalingen.