Beviser udstedt i april er nu faktureret

Førstehjælpsbeviser udstedt i perioden 1. til 30. april 2018 blev i går faktureret.

Er du tilmeldt vores abonnementsordning har du helt autoamtisk modtaget en mail med en en vedhæftet opgørelse over, hvilke kursusbeviser, der er indeholdt i det beløb, vi trækker på dit tilmeldte betalingskort.

Mailen er den 15.5. sendt fra FSFI mailrobot web@fsfi.dk og kvitteringen er en vedhæftet pdf-fil.

Beløbet trækkes på dit kort i overenstemmelse med den betalingsfrist, som gives de medlemmer, der ikke betaler automatisk men i stedet modtager en regning. 

Hvis du ikke er tilmeldt ordningen, har du cc. en evt. alternativ betaleradresse således ikke modtaget en kvittering men derimod en vedhæftet regning fra web@fsfi.dk . 

Regningen betales lettest ved at benytte linket i mailen eller på instruktørprofilen på hjemmesiden. 

Mange medlemmer har efterhånden udtrykt deres begejstring over, at de nu slipper for at huske på regninger (og i en del tilfælde rykkere) fra FSFI. 

Er du endnu ikke tilmeldt abonnementsordningen, kan du til enhver tid logge på og registrere dit betalingskort. HUSK AT MARKERE, HVILKE YDELSER (kontingent og/eller beviser) VI MÅ TRÆKKE! 
Ordningen kan ikke medtage "gamle" regninger.
Du kan selvfølgelig også framelde dig ordningen, når du ønsker det.

Hvad enten du betaler via abonnement eller fra gang til gang, er kortbetalingerne absolut mindst administrationskrævende for os og vores bogholder.
Betalingen registreres nemlig helt automatisk og forsvinder automatisk fra din instruktørprofil, når du betaler med kreditkort. 

Benytter du din arbejdsgivers EAN som betalingsvej, skal du som sædvanlig ikke foretage dig noget vedrørende betalingerne med mindre du hører fra os.