FSFI har faktureret aprils beviser

Fakturering for april 2021

FSFI har i går, den 18. maj, faktureret de førstehjælpsbeviser, der er udstedt i DFRs bevissystem i løbet af april måned.

Du kan på din profil hos FSFI finde kopier af fakturaerne. De ligger i arkivet.

Og du også kan se, om der er ubetalte regninger.
Disse betaler du ved at trykke på det aktive link på din profil, hvorved du betaler direkte på siden med et betalingskort.

Hvis dit betalingskort har været korrekt tilmeldt den faste betalingsordning, har du allerede modtaget en mail med besked om, at vi har trukket beløbet. Fakturaen kan også findes i arkivet.

Det er en stort hjælp for FSFI's bogholderi, hvis du har mulighed for at foretage dine betalinger til os med betalingskort - enten via den faste ordning eller ved at logge på hjemmesiden og betale dér.

Ønsker du at ændre modtagernavn, CVR-nummer eller mailadresse, logger du på din profil her på www.fsfi.dk, hvor du kan redigere en af de to alternative underprofiler og markere, at denne profil skal betale dine fremtidige regninger.

Husk at gemme ;-) 

Ean

Instruktører, der har tilknyttet en arbejdsplads med EAN-nummer til deres betalingsindstillinger, modtager ikke besked, men hører naturligvis fra os, hvis der er problemer med betalingen.

Næste fakturering

Vi fakturerer næste gang for beviser udstedt i løbet af maj måned.
Denne fakturering er planlagt til den 17. juni.

De beviser, du har udstedt som FSFI-instruktør, faktureres samlet. Så har du inden næste fakturering behov for at ændre dine betalingsindstillinger i din FSFI-profil, skal dette ske inden den 17. juni.

Hvis du har spørgsmål til faktureringsprocessen, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.