Fakturering af førstehjælpsbeviser

Vi har i dag faktureret de sidste beviser udstedt i 2020.

Vi har i dag faktureret for førstehjælpsbeviser udstedt i november og december 2020.

IKKE MODTAGET FAKTURAEN?

Hvis du er tilmeldt abonnementsordningen og beløbet automatisk trækkes på dit registrerede kort, plejer du at modtage en faktura, der er stemplet "betalt".

Desværre er nisserne stadig i vigør ovenpå julen, så en forkert mail uden en vedhæftet kvittering er kommet med til alle abonnenter, hvilket vi naturligvis beklager.

Din faktura ligger dog klar i dit personlige arkiv på profilen, så du kan logge på www.fsfi.dk og ved at trykke på det lille øje i feltet "betalingsstatus" se alle fakturaer.  

 

Tryk Paa Oejet


I TVIVL?

Hvis du ikke er tilmeldt ordningen, har du modtaget en faktura til betaling, som du plejer. Det samme er tilfældet, hvis beløbet ikke kunne trækkes på det tilmeldte betalingskort.

Du kan (også i feltet "betalingsstatus") altid se om der er ubetalte regninger eller ej. Det vil fremgå tydeligt af om der enten står "ingen ubetalte beviser" med grøn skrift. Eller om der er en åben faktura, der ligger klar tul betaling.*

(*Betalinger ved bankoverførsel registreres ikke automatisk på siden og dermed ikke med det samme.)

EAN

Hvis du i din FSFI-profil har indtastet og markeret, at din arbejdsplads betaler med EAN-nummer betaler, kan du ikke se ubetalte fakturaer.
Vi kontakter dig, hvis der er problemer med EAN-betalingen.


NÆSTE FAKTURERING

Næste fakturering af førstehjælpsbeviser er efter planen den 15. marts eller umiddelbart derefter.  

Husk at registrere, hvis der er ændringer i dine betalingsforhold.