Hvornår fakturerer I og andre spørgsmål

Der er nu faktureret for førstehjælpsbeviser udstedt i april

Vi har i går, tirsdag den 17. maj, faktureret beviser, som er udstedt gennem DFR's bevissystem i perioden 1. april til og med 30. april 2022.

Fakturering og eventuelle efterfølgende påmindelser afføder altid nogle henvendelser fra medlemmerne. Nedenfor ser du svar på nogle af disse spørgsmål.  

Hvem får regningen, når vi er to instruktører på kurset?
Den, der har oprettet selve kurset, modtager regningen. Dette sker uanset om den oprettende instruktør selv er registreret som underviser på kurset eller via bevissystemet overlader det til en anden FSFI instruktør.
Læs mere her om at invitere med- eller vikarinstruktør

Jeg har tilmeldt et kort men får en regning?
Abonnementsfunktionen kører rigtig godt. Men er kortet udløbet eller beløbet større end dækningen, kan vi ikke trække penge. Så modtager du en mail med en regning i stedet. Det samme gælder, hvis du kun har registreret kortet men ikke markeret, hvilke ydelser, vi må bruge det til.

"Gamle" regninger kan vi ikke trække på kortet; de skal betales manuelt, og tilmelding af et betalingskort gælder kun fremtidige regninger. 

Hvorfor vil I gerne have betaling med kort?
Fakturaer, der betales med kort enten via hjemmesiden, linket i mailen eller via abonnementsordningen bogføres og udlignes med det samme. Derved forsvinder de som "ubetalte regninger" på medlemsprofilen med det samme. Kortbetalingen medfører også færre potentielle fejl, færre dobbeltbetalinger, glemte fakturanumre eller forkerte beløb og dermed mindre administration.  

Hvorfor får jeg en regning, når min arbejdgiver skal betale?
Medlemsskabet af FSFI er personligt, derfor orienteres du som medlem med en cc-mail om de faktureringer, der tilskrives dit medlemskab.
Og betaler din arbejdsgiver af en eller anden grund ikke, er du ansvarlig for at regningen betales alligevel. 

Jeg har ikke set mine opkrævninger?
Vi sender fakturaen pr. mail til instruktøren cc til den  alternative betaler, der evt. er markeret. Desværre ryger mange ting i spam eller overses i mailstrømmen.  Vi gør altid opmærksom i en nyhed som denne, når vi har udsendt nye regninger. Ubetalte opkrævninger kan derudover ses på din profil på www.fsfi.dk (om end rykkergebyr ikke kan ses her).

Jeg har betalt min rykker, og min bevisadgang er stadig ikke åben?
"Rykker nummer 2", der er pålagt gebyr, kan desværre kun betales i banken. Den udviklingsløsning der skal til, hvis rykkergebyret skal kunne ses direkte på medlemsprofilen, vil være for dyr for foreningen. Der er naturligvis ikke direkte kommunikation mellem banken, medlemsprofilen og Dansk Førstehjælpsråds bevissystem. Så en genåbning kræver lidt tålmodighed, da vi lige skal nå at registrere din betaling i banken og derefter trykke på nogle taster.

Den bedste sikring mod lukning af adgangen er at holde øje med vores faktureringer eller bruge abonnementsordningen. ;-)

Du kan her læse mere om rykkere, og hvordan du kan hjælpe både os og dig selv med at undgå dem: Læs mere om rykkere og hvordan du kan undgå dem her.

Hvornår fakturerer I næste gang?
FSFI fakturerer i perioden mellem den 15. og den 20. i en given måned. Her fakturerer vi for den foregående kalendermåned. Ferie og travle perioder kan betyde, at vi vælger at slå to måneder sammen. 

I forbindelse med faktureringen udgiver vi altid en nyhed (som du med et klik inde på din profil kan abonnere på) og i den forbindelse vil du altid kunne se datoerne for de næste planlagte faktureringer.

Tak for hjælpen.
Kontakt sekretariatet, hvis du har behov for hjælp til din korttilmelding eller til at registrere din EAN-betalende arbejdsgiver!

Næste faktureringer

  • 15. juni 2022 - for beviser udstedt i maj
  • 15. august 2022 - for beviser udstedt i juni og juli 

I forbindelse med en fakturering af beviser, udsender vi altid en nyhed, hvori vi også fortæller hvornår de næste 2-3 bevis-faktureringer finder sted.