Beviser udstedt i januar og februar er faktureret

Fakturering af beviser

FSFI har i dag udsendt fakturaer for beviser udstedt i Dansk Førstehjælpsråds bevissystem i januar og februar. 
Nederst kan du se kommende faktureringer.

Du har denne gang modtaget en samlet faktura for alle de beviser, du har oprettet i perioden 01.01.2022 - 28.02.2022; dette gælder også eventuelle rettelser af beviser i gamle kurser, hvis rettelsen er foretaget i den nænvte periode.

Hvis dit betalingskort er registreret korrekt og i øvrigt gyldigt samt med dækning for beløbet, er beløbet automatisk trukket på kortet.

Hvis du ikke har tilmeldt et kort - eller der er fejl på kortet - kan du se at fakturaen ligger klar til betaling på din profil på www.fsfi.dk 
Her kan du også betale med kort; men som en engangsbetaling.

Fakturaen sendes pr. mail til dig til den mailadresse, der er dit brugernavn på FSFI's hjemmeside og CC til den alternative betaler, du eventuelt har tastet ind og markeret på din profil på FSFI's system. Det vil dog i sidste ende altid være dit ansvar, at regningen for dine beviser betales.

Hvis du vil overlade et kursus til eller underviser og udsteder beviserne på et kursus oprettet af en anden FSFI-instruktør, kan du læse mere om, hvad det bl.a betyder for faktureringen af beviserne her i vidensbanken.

Er du via din arbejdsgiver korrekt tilmeldt betaling via EAN-systemet, hører du udelukkende fra os, hvis der er bøvl med betalingen.

På profilen kan du i feltet "betalingsstatus" trykke på det lille øje og herved se et arkiv med alle gamle fakturaer.

Hvis du har spørgsmål, så sendt en mail til sek@fsfi.dk 

Kommende faktureringer for førstehjælpsbeviser

Her kan du se de næste faktureringer, vi har planlagt.
FSFI's fremsendelse af faktura tager udgangspunkt i de oplysninger, du har indtastet her på www.fsfi.dk på faktureringstidspunktet.

  • 20. april 2022 - for beviser udstedt i marts
  • 17. maj 2022 - for beviser udstedt i april
  • 15. juni 2922 - for beviser udstedt i maj

Med forbehold for uforudsete ændringer.