Info om kontingentopkrævning 2022

Kontingent 2022

Tirsdag den 30. november udsendte FSFI fakturaer for næste års kontingent.

Du kan finde den ubetalte regning på din profil på www.fsfi.dk og med et tryk betale den med betalingskort, hvilket gør, at din betaling registeres hos FSFI med det samme. 

Her Betaler Du Kt

 

Har du allerede betalt, enten manuelt eller fordi du inden opkrævningen udsendtes havde tilmeldt dit kort til den automatiske ordning, kan du finde fakturaen i arkivet ved at trykke på det lille øje.

Har du markeret, at din arbejdsgiver er EAN-betaler, er faktuaren sendt via EAN, og du hører kun fra os, hvis FSFI ikke modtager betaling for EAN-fakturaen.

Når din betaling er registeret af FSFI vil det fremgå af din profil på hjemmesiden.
EAN-betalinger og bankoverførsler registreres ikke med det samme på profilen.


Kt Betalt

Hvis du har glemt at redigere dine betalingsindstillinger i tide her på www.fsfi.dk, bedes du kontakte os hurtigst muligt, hvis der er behov for omfakturering. 

Hvis du ved, at du gerne vil ophøre som FSFI-instruktør og meldes ud af foreningen ved årsskiftet, vil det være en meget stor hjælp om du sender en mail til sek@fsfi.dk med det samme.
Så kan vi annullere opkrævningen og slipper for at holde styr på rykkere, restancer og al den administration, der følger med den slags.

Hvis vi når til at sende rykker nummer 2, har generalforsamlingen vedtaget, at rykkeren pålægges et gebyr på 250,- kroner.

Har du spørgsmål til kontingentet, betalingsfristen eller er du usikker på, om alt er, som det skal være, er du naturligvis også velkommen til at kontakte sekretariatet.

PS - husk også lige at få uploadet dit nye bevis på www.fsfi.dk, hvis du har været på vedligeholdelseskursus - vi skal bruge en udgave med cpr-nummer på.

På forhånd tak for hjælpen

/sekretariatet