Weekendens valg til bestyrelsen

Ny bestyrelse med en del kendte ansigter

Efter en udsættelse på næsten et halvt år blev FSFS's generalforsamling endelig afholdt i weekenden. Med sprit, afstand og engangshandsker til buffeten. 

Et vigtigt punkt på generalfrsamlingens dagsorden er valget til bestyrelsen. I år var formanden og to bestyrelsesmedlemmer på valg. Alle modtog og fik de genvalg og tager således to år* mere i bestyrelsen for FSFI. 

Formand, Karsten Stie modtog og fik genvalg og tager således to år mere på formandsposten. To år mere bliver det også for de to bestyrelsesmedlemmer; Bjarne Mortensen og Torben Rehder.
Til posten som første suppleant blev Janne Mosbak ligeledes genvalgt for en etårig periode.

Et nyt ansigt i bestyrelsessammenhæng er Jesper Hermund, der stillede op til en ledig post som anden suppleant. Jesper bydes velkommen til bestyrelsesarbejdet.

Samtidig siger vi farvel til Peter Chalk, der ikke ønskede genvalg efter to år som suppleant.

Næstformand Jakob Kruse Enemærke og kasserer Karl Zilmer var ikke på valg i år.

Inden længe vil du kunne finde referat mm fra generalforsamlingen på FSFI's hjemmeside.

Bestyrelses 2020 2021

Næste år mødes vi på Sjælland

Og find din kalender allerede nu. Næste generalforsamling falder om 7 mdr; lørdag den 10. april mødes vi på Sjælland. Stedet meddeles så snart, vi har det på plads.

* På grund af corona-udsættelsen af generalforsamlingen 2020 bliver det kommende foreningsår i FSFI ikke så langt, da generalforsamlingen normalvis placeres i første halvår.