Bedre information i mail til kursisterne

Mere præcis information i automatisk mail fra bevissystemet.

Kursister, der oprettes for første gang i bevissystemet, modtager fra den 8.november kun én enkelt mail, der både fortæller om beviset og indeholder aktiveringslinket. Dette trådte i kraft med opgradering til bevissystem 2.0.

Mailen har dog ikke præciseret, at kursisten ved efterfølgende ønsker om at se beviset, ikke kunne benytte linket til noget.
Når kursistens profil er aktiveret, er aktiveringslinket naturligt nok dødt.

Dette har forvirret en hel del kursister, der har kontaktet både deres instruktører, DFR og ikke mindst FSFI.
Typisk med et frustreret: ”mit link til beviset virker ikke mere.”

Fra i dag er det i mailen tydeliggjort, at kursisten skal gå til https://kursusbevis.foerstehjaelpsraad.dk/  når vedkommende de næste mange gange vil se beviset.

Som instruktør kan du naturligvis hjælpe din kursist med at tydeliggøre denne information. Især til de kursister, der har modtaget mailen med den gamle og mangelfulde ordlyd.

Nulstilling af kode
Nogle kursister er ikke opmærksomme på, at det en særdeles god idé at benytte samme mailadresse, hver gang de er på førstehjælpskursus.
På den måde ligger beviserne i samme profil i bevissystemet. 

Er kursisten i tvivl om, hvilken mailadresse, der er benyttet, eller hvorvidt  profilen er blevet aktiveret, kan vedkommende altid benytte funktionen til nulstilling af koden.
Kommer der en nulstillingsmail - evt. i spam - er mailadressen i brug og aktieveret.

Hjælpe til kursisten
Desuden er det vigtigt, at alle kursister ved, hvordan de får fat i instruktøren efterfølgende, hvis det viser sig, at der er fejl i eller spørgsmål til beviset.

Du er velkommen til at benytte (dele af) informationerne i denne beskrivelse, når du vil informere dine kursister.