SLIP for rykkere og lukkede adgange til bevissystemet!

Nu kan du som medlem af FSFI gøre livet meget lettere for både dig selv og sekretariatet. Ved at tilmelde dig den abonnementsordning, vi har lanceret her på hjemmesiden.

Når du har tilmeldt et betalingskort og markeret, hvilke type regninger (kontingent og elektroniske beviser) der skal betales, vil dine fremtidige regninger blive trukket på dette kort.
Du vil naturligvis modtage de tilhørende opgørelser og en kvittering for betalingen!

I starten af uge 48 udsendtes opkrævning for næste års kontinget, der skal betales inden årskiftet. Dette kontingent skal - hvis du endnu ikke har gjort det - betales hurtigst muligt og kan desværre ikke nå med i abonnementsordningen. Det samme gælder alle andre tidligere udsendte regninger samt tilhørende rykkere.

EAN-betalingen fungerer som hidtil. Men efter opdateringen af siden er det altid en god idé at tjekke på din profil om, alle de oplysninger, du har registreret vedrørende dit medlemskab, er som ønsket!

Samtidig med udviklingen af abonnementsordningen har vi også forbedret hele din brugerprofil, så når du logger på FSFI's hjemmeside, vil det forhåbentlig være mere logisk for dig at redigere og gemme dine oplysninger.

Du kan læse mere i nyhedsbrev nummer 11 fra os.
Hvis du ikke kan finde det, så tjek evt. spam eller (hvis du har gmail; måske ender vores nyhedsbreve i den inboks, der hedder "promoveringer")
Alternativt kan du finde alle de gamle nyhedsbreve her. (Følg linket!)

Der kan selvfølgelig forekomme lidt indledende børnesygdomme, som vi håber, I bærer over med. Er der noget, der slet ikke virker eller ikke giver mening, så kontakt sek@fsfi.dk