Du kan stadig nå at tilmelde dig i Aalborg eller Aarhus!

Møde om GDPR d. 6.2. i Aalborg og den 7.2. i Aarhus. 

"Det var køreturen værd; nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!"
sagde et af FSFI's medlemmer med begejstring i stemmen, da deltagerne evaluerede et af fyraftensmøderne om Databeskyttelsesloven. 

Blandt de fremmødte var medlemmer med eget firma, der var fatsansatte og folk med løse kontrakter med forskellige undervisningssteder, og en enkelt på vej til at blive selvstændig. Alle gav udtryk for at have fået noget anvendelig viden med fra det to en halv time lange møde med GDPR-rådgiveren, Thorleif Gotved. 

Centrale begreber blev præciseret og gennemgået sammen med de krav, der er relateret til mange førstehjælpsinstruktørers typiske arbejdsrutiner og kommunkationsveje. Også en række misforståelser og myter blev drøftet.

De spørgsmål, der på oplægsholderens opfordring var sendt i forvejen fra medlemmerne via sekretariatet, blev ligeledes besvaret. 

For flere var det en lettelse at erfare, at sund fornuft og almindelig omtanke er en væsentlig ingrediens i de gældende krav til omgangen med andres personlige oplysninger.

"Nu er jeg mere fortrøstningsfuld..." , var en af de afsluttende udmeldinger fra en deltager.

KOM TIL ET AF DE TO RESTERENDE MØDER! 

Medlemmer, der endnu ikke har været på et af fyraftensmøderne, kan stadig nå det. Der er nemlig stadig to møder, hvor du kan nå få oveblik, ro i sindet og svar på dine spørgsmål! (Samt en sandwich og en kop kaffe!)

  • Onsdag den 6. februar i AALBORG
  • Torsdag den 7. februar i AARHUS N


Alle møder varer fra 17.30 til 20.00, er gratis og kræver tilmelding til sek@fsfi.dk 

Meld dig til med det samme, så vi har styr på hvor store lokaler og hvor meget mad, vi skal bestille.